Over ons

Welkom bij Klein Groot Geluk!

Mijn naam is Carola en ik ben de trotste eigenaresse van Klein Groot Geluk.

Wij maken de mooiste producten voor elk memorabele moment in je leven.

Hi, 

Welkom op de website van Klein Groot Geluk! Ik ben Carola, trotse eigenaresse van Klein Groot Geluk. Samen met mijn team wil ik uit elk moment de sparkle halen. Dit doen wij door met liefde mooie producten te maken die bijdragen aan verschillende geluksmomenten. 

In 2017 ben ik gestart met de webshop Hip&Mama Box. Tijdens mijn kraamtijd miste ik het krijgen van een mooie cadeaubox. Het unieke aan de cadeaubox van Hip&Mama Box zijn de toegevoegde gepersonaliseerde (houten) producten en de mooie samenstelling. De slogan luidt niet voor niks een feestje om te geven en krijgen! Hip&Mama Box bleek een succes en het team bestaat ondertussen uit 15 vrouwen. Wij werken iedere dag keihard om elke bestelling met liefde te verwerken en produceren. Zo beoordelen meer dan 6000 klanten ons met een 9.5.  

In de tussentijd kregen wij steeds meer inspiratie om meer producten dan alleen kraamcadeaus aan te bieden. Wij willen aanwezig zijn bij elke mijlpaal die je hoogstwaarschijnlijk gaat tegenkomen. Denk hierbij aan het bijzondere ‘jawoord’, maar ook het moeilijke rouwproces. Uit elk moment willen wij de sparkle halen. Dit doen wij doen door producten aan te bieden die voor deze sparkle zullen zorgen. 

Eén ding is zeker. We zijn aanwezig bij kleine en grote geluksmomenten! Zien wij jou snel? 

Veel liefs, 

Het team van Klein Groot Geluk