Welkom op de website van Klein Groot Geluk

Hi, welkom op de website van Klein Groot Geluk! We zijn er voor al jouw kleine en grote geluksmomenten. Uit elk moment willen wij de sparkle halen, ook al lijkt die soms ver weg. We zijn betrokken bij de meest grote mijlpalen die je in het leven zult tegenkomen. 

Het grote avontuur begint als kind. Elke verjaardag wordt gevierd en je wordt steeds een jaartje ouder. Totdat je opeens volwassen bent. De 21-diners vliegen om de oren en het volwassen leven is een feit. Wij zorgen ervoor dat met prachtige decoratie en mooie cadeautjes het een verjaardag wordt om nooit te vergeten!  

Dan breekt er een nieuwe fase aan: het ouderschap. De één na de ander is in verwachting. De zwangerschap wordt op een leuke manier aangekondigd en de cadeautjes vliegen je om de oren. De liefde is overweldigend. Wij zijn erbij door het aanbieden van verschillende zwangerschapsaankondigingen en prachtige cadeauboxen om deze tijd te koesteren en onvergetelijk te maken. 

In de tussentijd wordt jij of een andere dierbare ten huwelijk gevraagd. Een bruiloft behoort tot één van de gelukkigste momenten uit het leven. We zijn erbij om de bruiloft nog specialer en persoonlijker te maken. Zo bieden wij verschillende trouwdecoratie aan, maar dragen wij ook een steentje bij aan de verloving! 

Wanneer je kindje is geboren zijn jouw ouders, grootouders geworden. Hoe speciaal is dat? Wij weten zeker dat zij een geweldige opa & oma zullen zijn. Om hen af en toe te verrassen bieden we verschillende cadeautjes aan die de waardering uitspreken.

Eén van de minst leuke dingen in het leven is het overlijden van een dierbare. De sparkle lijkt ver weg. Om zelfs uit dit moment de sparkle te halen, bieden we verschillende producten aan die in deze moeilijke periode troost kunnen bieden. Van herinneringskisten tot mooie fotoboeken. Herinneringen zijn er tenslotte voor het leven en dienen gekoesterd te worden.

Eén ding is zeker. We zijn aanwezig bij kleine en grote geluksmomenten!

Veel liefs, 

Klein Groot Geluk


You may also like

Bekijk alles
Example blog post
Example blog post
Example blog post