Tips afscheidscadeau voor de kraamhulp en verloskundige

Afscheidscadeau kraamzorg en verloskundige

Als je die eerste positieve zwangerschapstest in je handen hebt gaat er van alles door je heen. Blijdschap, verbazing, onzekerheid en lichte paniek. Dit is volkomen normaal en dit wordt vaak weggenomen tijdens de eerste kennismaking met de verloskundige. Zij (of hij) laat je voor het eerst kennis maken met dat kleine mensje dat vanaf nu in je baarmoeder woont en ze neemt de tijd om al jouw vragen te beantwoorden. Elk stapje in de ontwikkeling wordt scherp gemonitord en er ontstaat in korte tijd een unieke band.

Na maanden van fantaseren en verlangen wordt de lieve baby geboren en mogen jullie samen gaan genieten van de kraamtijd.

Hoe fijn is het dat er een ervaren kraamhulp klaar staat om jullie wegwijs te maken in deze nieuwe gezinssituatie. Ze komt met praktische tips, beantwoord al jullie vragen en ze vergeet natuurlijk het fruit-feestje voor de kersverse mama niet! Ze draait haar hand niet om voor een huishoudelijk klusje en ze geeft jou het gevoel dat je een super moeder bent! Wat je ook bent. Met tranen in je ogen zwaai je haar uit als de kraamweek erop zit…of zijn dat de kraamtranen? Hoe kan je deze professionals op originele manier bedanken? Bij Klein Groot Geluk zijn er genoeg afscheidscadeaus om de kraamhulp op een mooie manier te bedanken!

Tip 1 kraamzorg: Cadeau voor de dorst 

Verloskundige en kraamverzorgsters zijn de hele dag druk aan het werk. Maar ze weten dat het heel belangrijk is om goed te blijven drinken. Een mok is daarom een ontzettend praktisch cadeau. Of ze nou koffie, thee of water drinkt, een mok met haar naam doet het altijd goed! Bijvoorbeeld '<naam> Je bent een topper' of '<naam> Je bent geweldig' spreekt jouw dankbaarheid uit en zal mooi staan op haar bureau of bij het volgende jonge gezin aan de keukentafel.

Afscheidscadeau verloskundige mok

Afscheidscadeau kraamzorg mokAfscheidscadeau mok kraamhulp

Tip 2 verloskundige: Voor de thee

Is jouw kraamzorg een echte theedrinker? Dan is de theedoos 'Voor de allerleukste kraamverzorgster' ongetwijfeld een geschikt bedankje. Dit cadeau is tevens verkrijgbaar 'Voor de allerleukste verloskundige'. Het design van deze theedozen is voorzien van een klein hartje en past perfect bij de mokkencollectie van Klein Groot Geluk.

Afscheidscadeau verloskundige 'voor de allerleukste verloskundige'Afscheidscadeau theedoos 'voor de allerleukste kraamverzorgster'

 

Wil je het cadeau nog persoonlijker maken? Ga dan voor de theedoos met ons welbekende 'Wild flowers' design. Deze is te personaliseren met de naam of namen van jullie gezin. Zo heeft de kraamverzorgster altijd een tastbare herinnering aan haar aandeel in deze bijzondere periode van jullie leven.

Tip 3 kraamverzorgster: Voor de verdiende ontspanning

Zonder twijfel heeft de kraamvrouw het meeste werk verzet gedurende de zwangerschap, tijdens de bevalling en direct na de geboorte. Zij wordt daarom van alle kanten ontzien en verwend met cadeautjes en lekkers. Om de de kersverse moeder en kraamhulp ook een verwenmomentje cadeau te geven, heeft Klein Groot Geluk een aantal heerlijke verzorgingsproducten aan het assortiment toegevoegd. Bijvoorbeeld de douchegel 'Jij bent goud waard' of het 'Voetenbadje' van 100% Leuk. Een ideaal cadeau om hen in het zonnetje te zetten!

Douchegel 'goud waard' kraamverzorgsterAfscheidscadeau voetenbadje

 

De mensen in de kraamzorg wassen extra vaak hun handen. Daardoor kan de huid droog aanvoelen of zelfs scheuren. Daarom zullen verloskundige en kraamverzorgers vast heel blij worden van een handzeep en verzorgende handcrème. De luxe giftbox met de toepasselijke naam 'Geluk zit in kleine dingen' zal haar zeker blij maken.

Tip 4: Voor de doula

Het komt steeds vaker voor dat er tijdens de zwangerschap en geboorte een doula betrokken wordt. Deze expert ondersteund de kraamvrouw gedurende de zwangerschap en bevalling op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Dit kan een bekende zijn, denk aan je (schoon)moeder of zus, maar het kan ook een ingehuurde professional zijn.

Ook zij speelt een belangrijke rol tijdens deze bijzondere tijd in jouw leven. Om haar te bedanken shop je bij Klein Groot Geluk bijvoorbeeld de koffie en thee mok 'Bedankt voor al je hulp' met groot roze hart of de theedoos '<naam> Je bent fantastisch'. Zeker weten dat jouw Doula nog lang terugdenkt aan de mooie periode waarin zij jou en je kindje heeft mogen begeleiden.

Afscheidscadeau kraamverzorgsterAfscheidscadeau theedoos 'je bent fantastisch' kraamhulp

En nu nog even genieten van je geboorteverlof

Nu we je inspiratie hebben gegeven over de mogelijkheden om het perfecte bedankje voor jouw verloskundige, kraamhulp en doula te shoppen, is straks het moment aangebroken om afscheid van ze te nemen. Vergeet vooral niet om nog een leuke foto te maken van haar met jouw kleintje. Dat vindt zij vast ook een waardevolle herinnering én het is een leuke aanvulling voor het fotoalbum van je kindje. En eerlijk is eerlijk, als hun werk erop zit en jij hebt het huis weer helemaal voor jullie zelf, voelt dat ook wel weer bevrijdend. Tijd om de opgedane kennis in praktijk te brengen. Maar belangrijker, te genieten van je verlof …en je kindje(s) natuurlijk!

Over Klein Groot Geluk 

Klein Groot Geluk is er voor al jouw kleine én grote geluksmomenten. We zijn betrokken bij de meeste mijlpalen die je in het leven zult tegenkomen. Van kraamcadeaus tot herinneringsboxen en van verjaardagsversiering tot bruiloft decoratie. Wij hechten veel waarde aan het maken én koesteren van herinneringen en dragen graag bij aan de sparkle van elk bijzonder moment!


You may also like

Bekijk alles
Example blog post
Example blog post
Example blog post